Източник universalnite000.blog.bgИзвестният академик Монтагю Кийн през целия си живот е имал

...
Източник universalnite000.blog.bgИзвестният академик Монтагю Кийн през целия си живот е имал
Коментари Харесай

Известен учен умира, за да докаже, че другия свят съществува

Източник universalnite000.blog.bg

Известният учен Монтагю Кийн през целия си живот е имал интерес към паранормалното. Преди гибелта си от неочакван инфаркт 78-годишният Кийн още веднъж припомня на брачната половинка си Вероника за тяхната спогодба. Той взема решение да организира своя главен опит. Още преди няколко години те са се споразумели, че този, който почине пръв, ще се опита да да даде за себе си чувство от отвъдния свят. Това обръщение освен би трябвало да успокои живия, само че и да се трансформира в доказателство за съществуването на живот след гибелта.

Кийн паднал мъртъв право на пода на Кралското общество на изкуствата в Лондон през януари 2004 година - няколко минути откакто приключил речта си за паранормалното. А през 2005 година американски учени оповестиха, че са получили удостоверение, че духът му е жив и Кийн се пробва да се свърже с тях. Професор Гари Шварц от университета в Аризона съобщи, че за връзката с учения е употребявано най-съвременно съоръжение, когато и да било да употребявано за тези цели и са получени данни, че Кийн се пробва да съобщи своите послания.

- Кийн е жив - без подозрение Шварц декларира в изявление за английския вестник " Daily Mail ". - И той продължава научната си работа, към този момент намирайки се от другата страна на действителността. Той ни изпраща своите вести посредством медиуми. Данните, които ми даде моят другар Монти от отвъдния свят удостоверяват, че той продължава да проповядва.
Според самостоятелни наблюдаващи Шварц за разлика от други специалисти паранормалното е фактически същински академик. Той е дори през детайлности следва установките на науката и всички получени данни още веднъж отново няколко пъти. Шварц получил докторска степен в университета в Харвард той става професор по психиатрия в Йейлския университет оглавявайки оглавявайки една от най-големите клиники в Съединени американски щати. Той е - основен редактор на 11 книги и 400 университетски отчети по психиатрия.

За разлика от Шварц Кийн е самообразован който е почнал да проверява известия за паранормални феномени пътувайки по целия свят, с цел да види със личните си очи чудото. Той пръв през 80 - те години изследвал случаи на фигури в полетата за които се допуска, че са основани - от тайнствена мощ и за смут на запалянковците оповестил, че множеството от тях се оказват небивалица направена от хора. Понякога на полетата просто работили психопати. Той е посветил доста време, с цел да изследва активността на медиумите. Кийн стигна до извода, че те не са измамници. Тези, които са работили с Кийн бяха уверени, че той е стигнал доста покрай решаването на тайната на човешката природа, само че главната му концепция е да се потвърди съществуването на живот след гибелта, с което се и заел, отивайки в различен свят.
През първите няколко седмици след гибелта му медиуми от целия свят започнаха да рапортуват за интензивни послания от " неидентифициран дух ". Монтагю Кийн вкарал всичките си канали за връзка. В началото беше мъчно да се разбере какво желае да каже. Текстовете му бяха като неразбираем диалект на дете, което се пробва да се научи да приказва. Но доста бързо неговите послания станаха ясни. Първият от медиумите, който е получил изцяло четимо известие от Кийн става неговият другар Динеш Солански. Монти му съобщи, че желае пепелта му да се трансформира в елмаз, който жена му Вероника би трябвало да носи в колието на гърдите си. Динеш е малко сюрпризиран от такова искане, само че когато е уведомил за желанието на брачна половинка й Вероника, тя се развълнувала. Оказва се, че тя и брачният партньор й обсъждали истинската концепция до момента в който лежали в леглото през нощта, преди да почине. Медиумът не може да знае за такива интимни детайлности, тъй като Вероника никому не е говорила за тях. Тя осъзнава, че по този метод Монти й дал да разбере, че неговият дух е жив и се пробва да извърши обещанието си. Скоро ирландският медиум Кристин Хулахан получи известие от Кийн и още веднъж адресирано до Вероника. Монтагю помолил жена си да не забравите да засади пролетен ечемик. И отново по този метод се удостоверява опцията за връзка сред двата свята. Вероника единствено е знаела по какъв начин брачният партньор й се грижеше за всичко в неговата плантация да бъде засадено в период. Той се обърнал до Кристин Хулахан в 23:00 ч. и го помолил да съобщи посланието му към Вероника по телефона, като обяснил, че сега тя към момента е будна. Тя просто си четяла книга, когато прозвучало " позвъняване от скъпия неин Монти ".

Най-много Вероника бе разтърсена от достоверността на неговите известия, в които са показани детайлности, които са били известни единствено на нея и брачна половинка й. Монти в частност съобщи, че по време на смъртоносния припадък, той се мъчеше да й каже последни думи за довиждане, само че той към този момент не можеше да си движи устните. И тогава идва ред на професор Шварц да организира действително теоретичен опит, в който се опита да се свърже със своя остарял другар. Той избрал четиримата най-хубави медиуми, които не са имали никакъв контакт с Монтагю. Шварц първо ги помоли просто да открият връзка с духовния свят, давайки им единствено името на дамата на Кийн. Всички медиуми не са били наясно за съществуването на останалите в опита. Въпреки това, всичките четирима декларирали, че са разкрили духовна мощ, която се пробва да извика някоя си Вероника.

Първите резултати от опитите шокираха Шварц. На 100 % информацията, предадена посредством медиумите на Вероника от Монтагю е безусловно точна. Духът се пробва да помогне на учените. Той тъкмо е описал мястото на гибелта си и по какъв начин всичко това се е случило. Той даже описа по какъв начин е умъртвил татко му по време на Втората международна война и предвижда, че публикацията за гибелта му ще се появи за първи път на страниците на вестник " Daily Mail ". Всичко съответствува. Но някои от детайлите на техните опити Шварц за в този момент не разкрива, спестявайки ги за научна публикация и за по-нататъшна битка с съперниците си.

Скоро Шварц решил да копне малко по-дълбоко и помолил един медиум да потвърди, че той в действителност е в контакт с Кийн. Отново 100 % резултат. Кийн траял да поставя всички старания, насищайки своите известия с известни единствено на него и Вероника обстоятелства. Професор Шварц е толкоз обнадежден, че стартира да разпитва Кийн по какъв начин живее и по какъв начин наподобява " парадайса ". Монти декларирал, че е шокиран от това какъв брой сходен на действителния живот се оказало съществуването му в новия си свят. Той продължава да усеща близостта на Вероника и други живи хора. Той сподели че в живота след гибелта не съществува време в нормалния смисъл на живите хора. Той го усеща единствено от позиция на последствията от времето върху живите. Също по този начин към този момент напълно не го е грижа какво мислят хората за него в този момент, защото с физическата гибел изчезва егоизма и нарцисизма.

Професор Шварц не се отпуска и възнамерява да продължи опитите си - към този момент от другия свят си има подобен огромен асистент. С помощта на Кийн и други духове той възнамерява да сътвори подробна картина за това, което съставлява животът след гибелта.

- Аз стигнах до заключението, че животът след гибелта е блестящо обагрен от страстите, които ние сме чувствали по време на земното си битие, - споделя Шварц, насърчавайки хората да изхвърлят предразсъдъците и да не се закрепостяват с глупави канони.

Жената на Монтагю в този момент живее с възприятието, че брачният партньор й е с нея и в никакъв случай не я е напускал. Тяхната духовна връзка остава толкоз мощна. Монтагю заяви, че чака момента, в който той би могъл да й покаже живота си там, където той към този момент е организиран с такива улеснения. Междувременно медиумите не престават да държат Вероника в течение на работите на брачна половинка й, който постоянно изпраща самопризнания за обич и насоки във връзка с земеделското стопанство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР